top of page

5 redenen om te starten met een website

Misschien vraag jij je wel eens af: “Waarom zou ik een website nodig hebben? Ik heb nu al werk genoeg.” Wij geven je alvast enkele goede redenen om toch eindelijk eens werk te maken van een professionele website! ;)

Het is je visitekaartje

Heb je een visitekaartje? Als je mensen spreekt en ze willen je contactgegevens, kan je ze tegenwoordig veel meer geven dan een kaartje met een telefoonnummer en adres. Je geeft hen je website en onmiddellijk zien zij waarvoor jij staat, wat je doet, hoe je wil overkomen … en natuurlijk vinden ze alle gegevens om met jou contact op te nemen. Tegenwoordig is dit ook niet enkel via telefoon, maar ook via e-mail, facebook, whatsapp en messenger. Je kan online ook een grotere indruk maken op je klant, deze krijgt meer vertrouwen en op deze manier stijgt de waarde van je onderneming.

Krijg meer naambekendheid

Misschien heb je een persoonlijke band met heel wat klanten en komen deze klanten ook graag terug naar jou? Deze klanten geven je extra naambekendheid. We gaan ook steeds vaker onze vrienden en kennissen raadplegen als we op zoek zijn naar advies. Online kunnen nieuwe klanten alles over jou terugvinden. Met een website bepaal jij ook HOE dat gebeurt. En niet enkel mensen uit de buurt bereik je op die manier. Meer dan 85 procent van de Belgen is online actief en gemiddeld brengen we 5 uur per dag online door. Ook op sociale media gaat jouw onderneming over de tongen. Redenen genoeg dus om ervoor te zorgen dat ook jij de internettrein niet mist!

Altijd beschikbaar

Je klanten kunnen je winkel 24 op 7 bezoeken. Je bent steeds open en ze kunnen steeds contact opnemen. Ze kunnen dus ook buiten je openingsuren de informatie vinden die ze zoeken, zonder te moeten wachten. Je bepaalt ook helemaal zelf wanneer jij je klanten te woord staat, of je dit nu telefonisch, via mail of chat doet. Wacht je tot je openingsuren om te reageren of doe je dit onmiddellijk? Op het internet is alles steeds direct beschikbaar. Je winkel is altijd open; klanten zien je producten wanneer zij dat willen en kunnen deze bestellen als zij daar zin in hebben.

Kom professioneel over

Een mooie, duidelijke en gebruiksvriendelijke website is de perfecte aanvulling van je fysieke zaak. Je kan er ook de communicatie met je bezoekers door vergroten met behulp van een contactformulier, e-mail, chat of sociale media. Je toont er al je toekomstige acties, promoties en evenementen, maar ook de laatste nieuwtjes en blogberichten. Een professionele website is dan ook altijd up-to-date en bevat steeds correct alle informatie over je onderneming. Bezoekers krijgen meer vertrouwen in je onderneming. Je advertenties zijn online makkelijker meetbaar en kunnen zo efficiënter worden aangewend om je specifieke doelgroepen te bereiken.

Grote kost?

Veel mensen betalen nog steeds teveel voor een website! Misschien heb je recent een offerte van een webdesigner mogen ontvangen en kijk je net hierom de appel uit de boom? Als kleine ondernemer of zelfstandige heb je echtergeen website van enkele duizenden euro’s nodig! Hierin kan Websteun je bijstaan! We helpen je op weg met een professionele website tegen een zeer scherpe prijs die je zelf verder volledig autonoom kan beheren, mocht je dat willen. Neem gerust een kijkje op enkele websites die wij onlangs realiseerden. Weet je niet welk soort website jij nodig hebt, contacteer ons dan zeker voor een vrijblijvend gesprek en advies.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

NIEUWE WEBSITES

ARCHIEF

GERELATEERDE BERICHTEN

bottom of page