top of page

TOGETHER FIT ONLINE


together fit website online site voorbeeld

Sinds deze week staat de gloednieuwe website van Together Fit online. De sportorganisatie, met uitvalsbasis in Kortemark, biedt lessen en workshops aan voor zowel volwassenen als kids die samen willen bewegen. Hun slogan luidt dan ook "Because fitness is better together."

De lessen gaan door in Kortemark, Veurne en Lichtervelde, maar kunnen ook ter plaatse georganiseerd worden voor bedrijven, verenigingen, teambuildings, familiefeesten, kinderfeesten, sportdagen of gewoon bij je thuis. Tijdens de schoolvakanties worden ook sportkampen georganiseerd.

Het aanbod - dat trouwens regelmatig vernieuwd wordt - bestaat momenteel uit onder andere: dans, acrogym, keurturnen, fitness, zwemlessen, total body hiit en circuit, start 2 workout, emulation, stepping BBB, aquagym, trampo workout, cardio dance, yoga, bubbleball, arrow attack, lasertag ...

Neem gerust eens een kijkje op de nieuwe website of verneem meer informatie op www.togetherfit.be

Gerelateerde posts

Alles weergeven

NIEUWE WEBSITES

ARCHIEF

GERELATEERDE BERICHTEN

bottom of page