top of page

BAL ROUGE ONLINE

Wat oorspronkelijk begon als een project voor de lessen verkoop in het zesde jaar handel in het Atheneum, is nu 5 jaar later uitgegroeid tot een welbekend evenement in de streek.

De fakkel werd enkele jaren geleden doorgegeven van de richting handel naar alle zesdes en ondertussen werken aan dit evenement niet alleen alle kwâbetters mee, maar ook leerkrachten, leerlingen, ouders, oud-leerkrachten en sympathisanten.

In de streek van Veurne, De Panne, Koksijde en Nieuwpoort klonk de vraag naar een galabal steeds luider. Niet enkel tieners gaan immers graag een stapje zetten. Feesten met allure werden zelden georganiseerd en ook de muziek was niet steeds toegankelijk voor iedereen.

Voor deze jubileumeditie werd ook resoluut de kaart van de oud-leerlingen getrokken; wat niet betekent dat je oud-leerling moet zijn om te komen feesten. Iedereen is uiteraard welkom! Wel willen we elk jaar klassen van toen de kans bieden om nog eens samen af te spreken. Samen komen afzakken naar Veurne om herinneringen op te halen, een hapje te gaan eten, een dansje doen en voor sommigen zelfs logeren in de buurt?

Elk jaar organiseert de Bond van oud-leerlingen en vrienden van het Atheneum al het reünie-diner, maar we wilden ook oud-leerlingen van andere promoties de kans geven op een informele manier in een niet-schoolse context elkaar terug te ontmoeten.

Tijd dus voor een feestje! Maar ook hoog tijd voor een professionele website!

Gerelateerde posts

Alles weergeven

NIEUWE WEBSITES

ARCHIEF

GERELATEERDE BERICHTEN

bottom of page