top of page

JAN-JONCKHEERE online

Zonet mochten we opnieuw iemand gelukkig maken met de online publicatie van zijn nieuwe website: Jan Jonckheere, schilder en interieurafwerking uit Beauvoorde.

Jan zit al dertig jaar in het vak en vond het hoog tijd om ook online aanwezig te zijn. Als mensen op zoek gaan naar een vakman in de buurt, dan doen ze dat steeds vaker in de eerste plaats op het internet. Het is dus niet alleen belangrijk online aanwezig te zijn, je moet er ook voor zorgen dat je website toegankelijk is zoals jij dat wil en gebruiksvriendelijk voor mobiele apparaten zoals smartphone en tablet. Een website die aangepast is aan mobiele toestellen, krijgt trouwens een betere ranking in de zoekresultaten bij google.

www.jan-jonckheere.be

Je kan bij Jan en zijn team terecht voor alle schilderwerken, zowel binnen als buiten, vloerbedekking en parket, behang, gordijnen, het plaatsen van gipskartonnen platen en ook klein schrijnwerk. Via de website krijg je een overzicht van zijn specialisaties en kan je ook onmiddellijk vrijblijvend contact opnemen voor een gratis offerte of advies.

"Er wordt steeds gewerkt met kwalitatieve producten en dat zie je! De hoge afwerkingsgraad in combinatie met een correcte service en advies is dan ook waar wij het verschil maken", vertelt Jan. Wij werken voor veel van onze projecten ook samen met interieurarchitect Wim Janssens uit De Panne. Voor alle materialen kunnen wij dan weer rekenen op Gysels en Colora in Veurne, waar de klant ook een duidelijk beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden en voldoende kan vergelijken om zo tot de juiste beslissing te komen in de keuze van materialen.

Voor meer informatie kan u uiteraard vrijblijvend contact opnemen, maar bezoekt u in elk geval eens de nieuwe website: www.jan-jonckheere.be Tot binnenkort?

Gerelateerde posts

Alles weergeven

NIEUWE WEBSITES

ARCHIEF

GERELATEERDE BERICHTEN

bottom of page