top of page

Na de Bel ONLINE

We zijn verheugd opnieuw een starter te hebben kunnen bijstaan op de digitale snelweg en stellen je bij deze hun nieuwe huisstijl en website voor: www.nadebel.be.

na de bel logo studiesteun workshops uitstappen leffinge

Na de bel organiseert studiesteun, workshops en uitstappen voor jongeren vanaf het 5e leerjaar en tot het 4e middelbaar. Zaakvoerder Frauke, die zelf nog in het onderwijs is tewerkgesteld, zag de nood aan extra begeleiding van jongeren zowel bij huiswerkbegeleiding, plannen, studeren als het motiveren. Ook de overstap van het zesde leerjaar naar het secundair kan begeleid worden.

Tevens zorgt ze voor ontspanning na de inspanning! Zo kan je bij Na de bel ook terecht voor workshops, zowel bij haar thuis in Leffinge, als op verplaatsing. In de schoolvakanties wordt het aanbod dan verder uitgebreid naar daguitstappen. Zo staan in augustus uitstappen naar Walibi en Pairi Daiza op de kalender. Alle uitstappen kunnen rechtstreeks op de website geboekt worden. Tot 20 juni ontvang je ook een welkomstkorting van 5 euro per uitstap met de code WELKOM.

Voor Na De Bel ontwikkelden we de huisstijl die we ook hebben doorgetrokken naar de visitekaartjes en de website.

na de bel visitekaartje studiesteun workshops uitstappen leffinge

Gerelateerde posts

Alles weergeven

NIEUWE WEBSITES

ARCHIEF

GERELATEERDE BERICHTEN

bottom of page