top of page

Vanopdenbosch Middelkerke ONLINE

We zijn blij te kunnen aankondigen dat we weer een jonge ondernemer op de digitale snelweg hebben kunnen helpen. Nicky Vanopdenbosch, zaakvoerder van Vanopdenbosch Bouw & Renovatie te Middelkerke, is een jonge ondernemer die zijn zaak op de kaart wilde zetten. Een mooie en eigentijdse moderne website zorgt ervoor dat hij zijn zaak digitaal kan presenteren op het wereldwijde web.

vanopdenbosch bouw en renovatie welkom

Bij Vanopdenbosch Bouw & Renovatie kan je terecht voor nieuwbouw, renovatie, vloeren en faiencen, opritten en terrassen en badkamerrenovatie. Hun werkgebied strekt zich uit van Knokke tot De Panne en van Middelkerke tot Ieper.

Voortaan dus ook bereikbaar via www.vnbouw.be

Veel succes met je nieuwe website, Nicky!

Gerelateerde posts

Alles weergeven

NIEUWE WEBSITES

ARCHIEF

GERELATEERDE BERICHTEN

bottom of page