top of page

PIETERJAN VERSLYPE online

Pieterjan Verslype is een jonge, dynamische loodgieter uit Westende, Middelkerke. Naast herstellingen en vervangingen van uw gas- of mazoutverwarmingsinstallatie stelt hij ook uw energieprestatiecertificaat (EPC) op en staat hij in voor de periodieke keuring van uw verwarming.

www.pieterjanverslype.be

Zijn missie is in de eerste plaats u te helpen minder energie te verbruiken. Zo kan u uw maandelijkse factuur verlagen en tevens uw steentje bijdragen aan het milieu. Vandaag de dag kost energie steeds meer; het efficiënt omspringen met onze energie wordt daarom met de dag belangrijker!

Als bachelor Elektro-Mechanica, Gasbrandertechnicus, Energiedeskundige Type A en Technicus vloeibare brandstoffen was hij de voorbije 10 jaar werkzaam bij Cofely Services (Engie Elektrabel) waar hij depannages aan huis (cv, sanitair, elektriciteit) uitvoerde.

Voor verwarming, EPC en keuring kunt u voortaan terecht op 1 adres: www.pieterjanverslype.be

Gerelateerde posts

Alles weergeven

NIEUWE WEBSITES

ARCHIEF

GERELATEERDE BERICHTEN

bottom of page