top of page

BOND ATHENEUM VEURNE online


De Schakel, het ledenblad van de bond van oud-leerlingen en vrienden van het atheneum Veurne, is online! Al jaar en dag werden driemaandelijks artikels gepubliceerd in de papieren versie, maar nu achtte men de tijd rijp om ook met een digitale versie op de proppen te komen.

Om de artikels te kunnen lezen, wordt gevraagd je te registreren. Betaal je een minimumbijdrage van 10 euro, kan krijg je ook de papieren versie in je bus. In de toekomst zullen enkel geregistreerde leden toegang krijgen tot de artikels. Elk artikel kan ook gedeeld worden op de sociale media, waaronder Facebook. Zo wil de organisatie ook een pak nieuwe leden aantrekken, met als voornaamste groep de schoolverlaters van de laatste 20 jaar.

Voor meer informatie: bondatheneumveurne.be

Gerelateerde posts

Alles weergeven

NIEUWE WEBSITES

ARCHIEF

GERELATEERDE BERICHTEN

bottom of page