top of page

MEUBELDEAL online

Reeds drie generaties lang - sinds 1947 (!) - is de familie Willaert actief in de meubelhandel. Met meubeldeal.be slaat zaakvoerder Wim Willaert ook de digitale weg in om zo meer mensen te kunnen bereiken.

"Doel van onze nieuwe online shop is zoals steeds een kwalitatief product aan te kunnen bieden, en dit aan een zo scherp mogelijke prijs", vertelt Wim. "Wij werken dan ook enkel met de beste merken".

"Op de nieuwe website kan je terecht voor matrassen, boxsprings en tuinmeubelen.

​Niet al onze producten worden echter op deze website weergegeven. Bent u op zoek naar een specifiek item, neem dan zeker contact met ons op. Wij zijn er zeker van dat we u verder kunnen helpen in uw zoektocht."

"Wij zijn een webshop en hebben geen fysieke winkel. Indien u onze producten wil bezichtigen, dan maken wij graag met u persoonlijk een afspraak en nemen wij u mee naar een van de toonzalen", gaat Wim verder.

Bent u op zoek naar matrassen, boxsprings of nieuw tuinmeubilair, neem dan alvast eerst een kijkje op www.meubeldeal.be! Zij bieden hetzelfde gamma als de grote winkels, maar dan aan een nog scherpere prijs. Bent u al overtuigd van uw keuze, dan kan u de gewenste producten ook gewoon in uw winkelmandje zetten en neemt Wim contact op voor de levering. Volledig naar uw wensen!

Gerelateerde posts

Alles weergeven

NIEUWE WEBSITES

ARCHIEF

GERELATEERDE BERICHTEN

bottom of page