Platevoet Office Solutions ONLINE

12.01.2019

Fris in het nieuw

Sven Platevoet, zaakvoerder van Platevoet Office Solutions, vroeg ons de oude website, die toch al enkele jaren geen belangrijke updates meer had gekregen, wat op te frissen en klaar te maken voor mobiele apparaten. Een frisse en moderne website is meer dan ooit hét digitale visitekaartje waarmee je je klanten over de streep kan trekken, en dit had Sven Platevoet duidelijk begrepen.

 

Office Solutions op maat

'Platevoet Office Solutions doet meer dan het simpelweg leveren van een nieuwe bureaustoel of het installeren van nieuwe bureaus.  Zij denken met u mee en zoeken, samen met u, naar de beste oplossing voor uw specifieke behoeften.  En dit al vier generaties lang!', aldus Sven Platevoet.

 

Voortaan kan u dus ook online terecht bij Sven Platevoet Office Solutions op de gloednieuwe en frisse website www.platevoet.be. Veel surfplezier!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

NIEUWE WEBSITES

Please reload

ARCHIEF

GERELATEERDE BERICHTEN

Please reload

Please reload

2020 © WEBSTEUN.be | websteun@gmail.com | +32 496 97 14 86 | Koksijde | BTW BE 0680.727.489