Vanopdenbosch Middelkerke ONLINE

26.02.2019

We zijn blij te kunnen aankondigen dat we weer een jonge ondernemer op de digitale snelweg hebben kunnen helpen. Nicky Vanopdenbosch, zaakvoerder van Vanopdenbosch Bouw & Renovatie te Middelkerke, is een jonge ondernemer die zijn zaak op de kaart wilde zetten. Een mooie en eigentijdse moderne website zorgt ervoor dat hij zijn zaak digitaal kan presenteren op het wereldwijde web.

Bij Vanopdenbosch Bouw & Renovatie kan je terecht voor nieuwbouw, renovatie, vloeren en faiencen, opritten en terrassen en badkamerrenovatie. Hun werkgebied strekt zich uit van Knokke tot De Panne en van Middelkerke tot Ieper.

 

Voortaan dus ook bereikbaar via www.vnbouw.be

Veel succes met je nieuwe website, Nicky!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

NIEUWE WEBSITES

Please reload

ARCHIEF

GERELATEERDE BERICHTEN

Please reload

Please reload

2020 © WEBSTEUN.be | websteun@gmail.com | +32 496 97 14 86 | Koksijde | BTW BE 0680.727.489