AMAZEDSHIRTS ONLINE

05.06.2018

Met veel enthousiasme stellen wij u de nieuwe website van AMAZED voor. Amazedshirts.be is een nieuwe hippe en trendy webshop met leuke, originele ontwerpen en eigen creaties. De nieuwe collectie bestaat uit rompertjes, slabbetjes en t-shirts voor kids, dames en heren. Bij de ontwerpen is duidelijk gekozen voor een monochrone stijl in zwart, wit en grijs waarbij het ontwerp en de bedrukking primeren. Alle originele ontwerpen worden gedrukt op kwaliteitstextiel dat door Amazed zelf uitvoerig werd getest en gecontroleerd.

 

Laat u verbazen door de hippe en trendy collectie in de webshop www.amazedshirts.be U kan zich ook inschrijven op de nieuwsbrief, zo blijft u op de hoogte van alle promoties, kortingen en de nieuwe collecties of volg de nieuwe Facebookpagina: Facebook.com/AmazedShirts 

 

Plaats nu uw bestelling en ontvang een welkomstkorting van 10% op de hele collectie met de couponcode AMAZED. Verzending is gratis vanaf 50 euro - afhalen (gratis) in Oostende kan natuurlijk ook, mits afspraak.

 

Wil u ook graag uw eigen webshop? Surf dan voor meer informatie en advies op maat naar www.websteun.be Ook voor fotografie, huisstijlontwerp, visitekaartjes en sociale media marketing kan u bij ons terecht.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

NIEUWE WEBSITES

Please reload

ARCHIEF

GERELATEERDE BERICHTEN

Please reload

Please reload

2020 © WEBSTEUN.be | websteun@gmail.com | +32 496 97 14 86 | Koksijde | BTW BE 0680.727.489