TOGETHER FIT ONLINE

18.05.2018

Sinds deze week staat de gloednieuwe website van Together Fit online. De sportorganisatie, met uitvalsbasis in Kortemark, biedt lessen en workshops aan voor zowel volwassenen als kids die samen willen bewegen. Hun slogan luidt dan ook "Because fitness is better together."

 

De lessen gaan door in Kortemark, Veurne en Lichtervelde, maar kunnen ook ter plaatse georganiseerd worden voor bedrijven, verenigingen, teambuildings, familiefeesten, kinderfeesten, sportdagen of gewoon bij je thuis. Tijdens de schoolvakanties worden ook sportkampen georganiseerd.

 

Het aanbod - dat trouwens regelmatig vernieuwd wordt - bestaat momenteel uit onder andere: dans, acrogym, keurturnen, fitness, zwemlessen, total body hiit en circuit, start 2 workout, emulation, stepping BBB, aquagym, trampo workout, cardio dance, yoga, bubbleball, arrow attack, lasertag ...

 

Neem gerust eens een kijkje op de nieuwe website of verneem meer informatie op www.togetherfit.be

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

NIEUWE WEBSITES

Please reload

ARCHIEF

GERELATEERDE BERICHTEN

Please reload

Please reload

2020 © WEBSTEUN.be | websteun@gmail.com | +32 496 97 14 86 | Koksijde | BTW BE 0680.727.489