C2-ADVOCATEN ONLINE

29.12.2017

C2-Advocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor met vestiging in Oostende. De stichtende vennoten mrs. Vincent Christiaens en Gilles Caerels leggen zich toe op juridische dienstverlening aan zowel particulieren als kleine en middelgrote ondernemingen. 

Het kantoor van mrs. Christiaens en Caerels onderscheidt zich door zijn goede en persoonlijke adviesverlening. Bij aanvang van elk dossier wordt de tijd genomen om alle elementen van de zaak te bespreken. Er wordt een gefundeerd en begrijpelijk advies geformuleerd omtrent de mogelijkheden voor de cliënt, waarbij steeds wordt gezocht naar de beste oplossing voor de cliënt, bij voorkeur via bemiddeling, of indien noodzakelijk via procedure.

 

In de procedure kenmerkt het kantoor zich in zijn volhardende houding, zonder daarbij het belang van de cliënt uit het oog te verliezen.  

 

Het kantoor koppelt een bijzondere expertise en jarenlange ervaring aan een individuele en persoonlijke aanpak van elk dossier. Op deze manier denken wij mee met de cliënt en vinden we steeds een passende en pragmatische oplossing voor alle problemen. 

 

Meer info op https://www.c2advocaten.be

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

NIEUWE WEBSITES

Please reload

ARCHIEF

GERELATEERDE BERICHTEN

Please reload

Please reload

2020 © WEBSTEUN.be | websteun@gmail.com | +32 496 97 14 86 | Koksijde | BTW BE 0680.727.489