PIETERJAN VERSLYPE online

06.10.2017

 

Pieterjan Verslype is een jonge, dynamische loodgieter uit Westende, Middelkerke. Naast herstellingen en vervangingen van uw gas- of mazoutverwarmingsinstallatie stelt hij ook uw energieprestatiecertificaat (EPC) op en staat hij in voor de periodieke keuring van uw verwarming.

 

 

Zijn missie is in de eerste plaats u te helpen minder energie te verbruiken. Zo kan u uw maandelijkse factuur verlagen en tevens uw steentje bijdragen aan het milieu. Vandaag de dag kost energie steeds meer; het efficiënt omspringen met onze energie wordt daarom met de dag belangrijker!

 

Als bachelor Elektro-Mechanica, Gasbrandertechnicus, Energiedeskundige Type A en Technicus vloeibare brandstoffen was hij de voorbije 10 jaar werkzaam bij Cofely Services (Engie Elektrabel) waar hij depannages aan huis (cv, sanitair, elektriciteit) uitvoerde. 

 

Voor verwarming, EPC en keuring kunt u voortaan terecht op 1 adres: www.pieterjanverslype.be

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

NIEUWE WEBSITES

Please reload

ARCHIEF

GERELATEERDE BERICHTEN

Please reload

Please reload

2020 © WEBSTEUN.be | websteun@gmail.com | +32 496 97 14 86 | Koksijde | BTW BE 0680.727.489